Distribuți acest articol

Premierul Florin Cîțu i-a avertizat săptămâna trecută pe funcționarii implicații în PNRR că vor fi concediați dacă fac erori. El a mai spus că aceștia nu au voie să intre în concediu până când PNRR nu va fi aprobat. Cu toate acestea, coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în vacanță.

Coordonatorul tehnic al PNRR, Nicolae Toderaş, a plecat în concediu, în ciuda interdicţiei premierului în acest sens, până în momentul în care Planul va fi finalizat şi aprobat. Liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă că PNRR este „o ocazie bună să se fi testat folosirea indicatorilor de performanţă în administraţie”, lucru pe care oamenii îl aşteaptă de la actuala guvernare. „Mă îndoiesc că ministrul Ghinea ştia personal de acest concediu. Cu atât mai puţin PM”, mai afirmă Alexandru, precizând, însă, că lucrurile ar trebui să se schimbe, conform News.ro.

Nicolae Toderaş, coordonatorul tehnic al PNRR a plecat în concediu, la doar câteva zile după ce premierul a interzis expres acest lucru. Cererea de concediu a fost aprobată în 14 iunie, la trei zile de la interdicţia anunţată de premier.


Distribuți acest articol