Actualitate

De la a treia doză chiar ai durere, febră și frisoane

Ți-ai făcut prima doză de Phizer și a fost bine, nici o reacție a organismului.

La scurt timp, ascultător cum ești, ți-ai făcut și a doua doză. Parcă nu a mai fost ca la prima, deja existe efecte secundare. Singur te minți și te ajută și alții: începe să funcționeze, este bine să fie efecte.

Parcă deja nu mai ești așa de entuziasmat, dar trebuie să fii consecvent dacă tot ai luat-o pe un drum, așa că te prezinți ușor iritat și la a treia doză. Obligatoriu te duci cu mască și până la ora 20.00 deoarece există restricții de circulație.

Urmează vreo trei zile de palpitații, durere în tot corpul și chiar febră. Simți că îți crapă capul de durere și te întrebi deja cât de rău va fi la a patra doză.

Nu este o glumă, întrebați pe cei care au deja a treia doză făcută și majoritatea vă vor spune că efectele secundare se accentuează.

Teoria cu reacția organismului este semn că funcționează este pentru cei mai puțin deștepți. Dacă ai asemenea efecte secundare este pentru că organismul tău, după câteva milioane de evoluție, îți spune că e timpul să oprești introducerea unui corp străin, cam atât poate el duce.

Vor veni alte doze și nu va mai ști cum să reacționeze. Nu, corpul te doare și ai febră deoarece atât poate suporta iar teoria cu reacția e bună nu este pentru cei mai inteligenți.

La momentul actual realitatea este că nu s-a descoperit un vaccin funcțional. Un produs corect și de calitate trebuie să îți asigure protecție cel puțin vreo 5 ani, ca să nu spunem 10. Un vaccin făcut la 6 luni nu este vaccin, imunitatea oferită este de prea scurtă durată.

Comunitatea internațională să recunoască că în fapt vorbim de un tratament parțial, de o încercare de îmbunătățire și nu de un vaccin în sensul medical al cuvântului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button