Distribuți acest articol

Dan Vîlceanu, noul ministru de Finanțe susține că acuzațiile aduse în spațiul public nu sunt adevărate. El susține că toate contractele cu statul au fost câștigate în urma unor licitații. Noul ministrul de Finanțe are un discurs similar cu cel al premierului Florin Cîțu: creștere economică și consolidarea bugetului României.

„Știți că este un proiect de refacturare de câteva luni în minister și care nu a ieșit. Sunt alte proiecte importante. Ministerul de Finanțe este singurul minister aducător de venituri din Guvernul României și asta cred că este prioritatea principală. Mă interesează, așa cum știți, să consolidăm bugetul României și creșterea economică continuă și consolidată”, a spus Dan Vîlceanu.

„Este foarte important ca lumea să știe adevărul. Ce este știre falsă și ce este adevărat. Da, există o companie la care faceți referire, care este o companie a părinților mei. A fost înființată în 1997, când aveam 18 ani. Deci această chestiune că aș folosi părinții paravan pentru afaceri nu se justifică. La 18 ani trebuie să fii cel puțin precoce sau mai mult decât precoce ca să-ți folosești părinții paravan pentru afaceri, dar în politică acuzațiile se fac și fără fundament. Asta e! Cât privește contractele, toate, dar absolut toate, nu au fost câștigate decât prin licitație publică”, spune Dan Vîlceanu


Distribuți acest articol