Actualitate

Dan Tanasă: funcționarilor aduși de PSD și PNL nu le pasă că nu se construiesc spitale și școli sau că trăim pe datorie

Deputatul AUR Dan Tanasă critică politica PSD ȘI PNL de a-și angaja la stat membrii de partid și slugile care lipesc afișe.

El acuză funcționarii aduși de PSD și PNL pentru situația dificilă în care se află România deoarece lor nu le pasă că am ajuns să trăim pe datorie fără să mai producem ceva.

„Ești un funcționăraș care lucrează într-o primărie, un minister, o agenție sau vreo deconcentrată și votezi PSD, PNL și UDMR pentru că ți-au mărit salariul. Din nou. Pentru tine nu contează că PSD, PNL și UDMR nu au construit spitale, școli, dispensare medicale și autostrăzi. Nu mai contează că sunt măriri făcute pe împrumuturi de miliarde de euro la cele mai mari dobânzi din UE. Practic, iei de la gura copiiilor și nepoților tăi pentru că sunt măriri pe datorie, nu din colectare de taxe și impozite venite din dezvoltate economică. Datorie pentru care plătim anual sute de milioane de euro comisioane și dobânzi. Milioane de români nu au acces la apă curentă, gaz, canalizare sau servicii medicale pentru că tu votezi PSD, PNL și UDMR de 33 de ani. Dar, pentru tine nu contează. Important este că tu ești un funcționăraș la stat iar ție PSD, PNL și UDMR ți-au mărit salariul” scrie Dan Tanasă pe propria pagină de socializare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button