Actualitate

Dan Tănasă (AUR): Pe 6 decembrie spunem stop jafului din pădurile României

Dan Tănasă, candidat AUR – Mureș, atrage atenția tuturor românilor asupra jafului care are loc în pădurile din țară. Tănasă consideră că singura șansa pentru a mai schimba ceva nu poate veni decât din afara sistemului, prin AUR, singurul partid extraparlamentar.

„Ni se fură pădurile, vedem zeci de camioane care cară pădurea, resursa naturală a poporului român. Iar autoritățile ne spun că ceea ce vedem cu ochii noștri nu se întâmplă. Românii nu pot să-și ia lemne să se încălzească, să facă mici afaceri pentru că lemnul trebuie furat și exportat în China. Este o situație tolerată de actuala clasă politică”, a explicat Dan Tănasă.

AUR va milita în Parlamentul României pentru ca resursa lemnoasă să fie utilizată de poporul român. Este inacceptabil că pădurea este furată în Mureș, în Satu Mare, românii nu-și pot construi ei mici afaceri. În timpul pandemiei au scos armata pe străzi ca să ne protejeze de un virus, dar nu sunt în stare să ne apere pădurea”, a mai spus Tănasă.

„Pe 6 decembrie veniți și votați Alianța pentru Unirea Românilor pentru că este singura formațiune politică conservatoare de patrioți români, tineri, care nu au mai făcut politică niciodată și care se vor lupta în parlament pentru a apăra pădurea românilor”, a subliniat candidatul AUR.

Back to top button