Actualitate

Dan Tănasă (AUR), mesaj către români: Nu boicotați alegerile! Votați AUR, singurul partid cu proiect de țară

PSD și PNL au început iarăși să ne mintă, să ne spună că vor să facă și să dreagă, deși n-au făcut nimic pentru românii în ultimii 30 de ani. Dacă până acum ni s-a spus să stăm acasă, să boicotăm alegerile, pe 6 decembrie trebuie să mergem la vot. Avem șansa să schimbă ceva, le-a transmis Dan Tănasă tuturor românilor.

„ De 30 de ani votăm aceleași partide, dee 30 de ani suntem conduși de o armată îtnreagă de hoți, slugi și trădători de neam. Resursele României nu sunt controlate de români, iar în Parlamentul de la București nu se regăsesc patrioți. Și acum vin să ne spună din nou că vor să facă, vor să dreagă? Nu vă e rușine? PSD, ciuma roșie, vine și ne spune acum că luptă pentru patriotism? Patriotism economic, să cumpărăm românește. Unde ați fost acum 30 de ani când s-a distrus toată producția României? 4 milioane de români au plecat din România din cauza modului în care PSD și PNL au făcut politică”, a declarat Dan Tănasă.

„10 oameni au murit arși de vii într-un spital din România! Și nu e nimeni revoltat! Nu mai cere nimeni demisia ministrului Sănătății Nu mai e nimeni vinovat?”, se întreabă Tănasă.

Candidatul AUR susține că există o singură soluție, să votăm AUR, singurul partid care are un proiect de țară! „Ni se spune să boicotăm alegerile. Soluția nu este aceasta, ci să schimbăm actuala clasă politică, în Parlament să se regăsească și patritoți români, nu patrioți de mucava!”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button