Actualitate

Dan Petrescu: Nu e corect că bulgarii să aibă fanii în tribune și noi să nu avem. Suntem fericiți că reprezentăm România

Tehnicianul echipei CFR Cluj , Dan Petrescu , a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că doi dintre jucătorii săi sunt incerți pentru meciul din deplasare cu ȚSKA Sofia , din prima etapă a grupelor Ligii Europa. El a precizat că spre deosebire de ȚSKA, CFR Cluj are lotul „foarte subțire”.

Dan Petrescu a menționat că și-ar fi dorit că și România să aibă mai multe reprezentanțe în cupele europene: „Din păcate Bulgaria ne-a luat-o înainte, au două echipe în grupele EL, nu știu când România va avea iar două echipe. Noi suntem fericiți și mândri că reprezentăm România, dar aș fi vrut să fie mai multe echipe. În aceste meciuri nu cred că jucătorii au nevoie de prea multă motivație cum în campionat au nevoie”.

„Deocamdată nu avem nicio problema de lot, toți jucătorii sunt valizi. Sunt doar doi jucători incerți, vedem astăzi. N-are rost să-i spun. În mare echipa o știu, dar trebuie să treacă ultimul antrenament și apoi mă decid sută la sută. Sezonul trecut e sezonul trecut. Între timp noi am pierdut ceva jucători importanți. Asta e marele minus al lui CFR în momentul de față. Din păcate campania noastră de achiziții nu a fost că aceea a lui ȚSKA, care a luat nouă jucători foarte buni. Lotul nostru este foarte subțire acum. După ce am văzut ȚSKA, cred că au șanse și ei foarte bune să se califice mai departe. Au venit jucători de la Watford, Lens, Nancy, Bordeaux… Dacă iei jucători buni e clar că ai și pretenții”, a spus Petrescu.

El a declarat că și-ar fi dorit că și CFR Cluj să aibă parte de spectatori acasă, așa cum va fi la Sofia pentru ȚSKA (număr limitat). „Sincer mi-aș fi dorit să avem și noi la retur spectatori. Avem și noi nevoie de fani, nu numai cei bulgari să aibă. Nu e corect că ei să aibă și noi să nu avem”.

Petrescu este de părere că AS Roma este favorita grupei A. Tehnicianul a precizat că nu știe capacitatea echipei Young Boys pentru a-și spune părerea. „Nu-i cunosc deloc pe Young Boys. Normal ar fi că Roma să fie favorită și celelalte trei să se bată pentru locul doi”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button