Distribuți acest articol

Dan Barna a avut un moment de sinceritate și recunoaște că foarte multe dintre obiectivele promise la început de mandat nu au avut loc și probabil nu vor avea din cauza certurilor din coaliție. Congresul USR va fi la o săptămână după cel al PNL, în 2-3 octombrie, acolo unde Dan Barna este candidat.

Vicepremierul Dan Barna a declarat că alegerile interne din PNL, marcate de atacuri dure între susținătorii lui Ludovic Orban și ai lui Florin Cîțu, reprezintă „un spectacol plăcut, distractiv de urmărit.

Întrebat dacă este mulţumit de cum guvernează coaliţia, Barna a spus: “Nu am cum să fiu mulţumit, aş fi total deplasat să spun că dudui de mulţumire”.

“Nu sunt mulţumit pentru că multe dintre obiectivele pe care le propuseserăm pentru acest început de mandat nu s-au materializat, o mare parte dintre ele fiind cumva condiţionate de clarificarea leadership-ului în PNL, este o perioadă electorală, o înţelegem, e o realitate şi până la urmă lucrăm cu realităţi şi sper că din toamnă să venim cu câteva dintre lucrurile care sunt acum pe buză, au trecut de Guvern, sunt în Parlament, dar să devină realitate pentru că într-adevăr şi aşteptarea cetăţenilor este mare”, a mai spus el.


Distribuți acest articol