Distribuți acest articol

Dan Barna susține că valul patru al pandemiei este inevitabil, iar vaccinarea este singura cale de a trece ușor peste acest lucru. Liderul USR are un mesaj neclar și amenințător pentru populație, și anume: Fără vaccin vom avea probleme.

Realitatea din jur ne arată că vom avea un val patru şi trebuie să fim pregătiţi, anunţă vicepremierul Dan Barna: „Mesajul este foarte clar – nu există altă variantă decât vaccinarea. Am sperat cu toţii. Cifrele de până nu de mult, din această vară, au transmis un fals sentiment de siguranţă legat de faptul că am fi scăpat de pandemie”, spune Dan Barna.

„E foarte clar că şi în România cifrele vor începe să crească. (…) Realitatea din jur ne arată că vom avea un val patru şi trebuie să fim pregătiţi. În acest context mesajul este foarte clar – nu există altă variantă decât vaccinarea”, spune Dan Barna.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat luni că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 84 de noi cazuri de Covid şi două decese la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus.


Distribuți acest articol