Românii îl detestă pe Iohannis. Este la un PAS de suspendare – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

Istoria românilor nu se mai studiază în școli, se consideră a fi inutilă. S-au făcut tot felul de materiale alternative căci poate, poate ne uităm trecutul.

Mihai Viteazu, Burebista sau Mircea cel Bătrân nu își mai găsesc acum locul în manualele de istorie.

Dar ce să vezi, dacă tot nu studiem istoria românilor s-a făcut loc să studiem Istoria Evreilor. Istoria Holocaustului. Nu spunem că nu e bine, spunem doar că nu era locul ca și disciplină obligatorie.

Sigur că în Israel nu se studiază Istoria Românilor. Istoria ocupației sovietice sau cum se spune la noi: „Holocaustul românesc”, adică cum Rusia a trimis aici o armată de agenți sovietici, în majoritatea lor evrei comuniști, și care a exterminat o generație de intelectuali.

Doar AUR s-a opus acestui proiect de lege deoarece nu era suficient de bine întocmit și conține niștr aberații legislative.

Da, dacă nu ați aflat până acum, există o asociație antisemită care încearcă să învrăjbească pe români și evrei propunând tot felul de idei tâmpite. Spunem antisemită deoarece are un singur scop: să aducă în România antisemitismul.

Alianța Toxică PNL-PSD-USR a trecut în acest sens o lege prin parlament în regim de urgență și cu încălcarea mai multor proceduri parlamentare. Această lege face rău bunelor relații între națiuni.

Klaus Iohannis a semnat legea fără să comenteze, ca un mic servitor ce este.


Distribuți acest articol