Actualitate

Dacă nu îl leagă DNA-ul, Daea dă asigurări că exportăm dar surplusul de cereale

Ministrul Agriculturii Petre Daea a avertizat că, în acest an, exporturile de porumb și floarea soarelui se vor reduce, pe fondul producțiilor mai mici din cauza secetei. Trebuie acoperită mai întâi piața internă și abia apoi vom putea să ne gândim la exporturi, a lăsat să se înțeleagă ministrul.

Dar ministrul este căutat de DNA. Comenzile curg gârlă în preajma alegerilor ori ele deja se apropie. Până acum nu l-a căutat nimeni, acum că este iar ministru a fost chemat la DNA să dea declarații.

În România procurorii merg brici atunci când comanda este politică. Nu spunem că este nevinovat sau dacă este, doar ne mirăm că justiția este tot selectivă. Ce șanse sunt, statistic vorbind, ca un dosar să apară când ești ministru și nu înainte?

Instituția DNA este la mâna lui Iohannis și pe care o folosește împotriva PSD. Și Marcel Ciolacu are un dosar deschis și prin care se țin hățurile la PSD. Este vorba despre venituri dobândite ilicit prin faptul că s-a pretins în fals mare revoluționar. S-a bucurat atunci la niște nimicuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button