Distribuți acest articol

Declarația ministrul Sănătății ne surprinde având în vedere că la preluarea mandatului a dat asigurări că raportările privind decesele de covid sunt corect și verificate din mai multe surse. Vlad Voiculescu, în ultima lui zi ca ministru, a venit cu acuzații dure la adresa premierului Cîțu și declara că știe de erori în raportea persoanelor decedate de covid-19. Se pare că lucrurile ies la iveală, iar Ioana Mihăilă este prinsă cu minciuna.

Ministrul a declarat recent că au fost descoperite erori de raportare în cazul a aproximativ 1.000 de pacienţi cu COVID-19 decedaţi, potrivit raportului preliminar primit de la comisia care analizează diferenţele de raportare a deceselor cauzate de noul coronavirus.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihailă, va prezenta în Camera Deputaților, săptămâna viitoare, raportul preliminar privind numărul deceselor raportate în cazul pacienților infectați cu COVID-19. Decizia a fost luată în conducerea forului parlamentar, după ce plenul a respins înființarea unei comisii de anchetă pe această temă.


Distribuți acest articol