Actualitate

Cu salarii nemeritate de zeci de mii de lei oamenii BNR spun românilor că sunt Leneși și cheltuie mai mult decât muncesc

În aceste zile tot felul de directori de la BNR au ieșit în spațiul public ca să le explice românilor cum ei cheltuie mai mult decât produc și că de aceea România este plină de datorii și deficitul comercial este unul imens.

Cică românii ar munci prea puțin față de nevoile pe care le au și față de cât cheltuie. Pentru oamenii BNR este un lux să mergi o dată pe an în concediu, să ieși o dată pe săptămână la masă sau să îți plătești o rată la o casă pentru ca la bătrânețe să nu fii abandonat.

Dar aceasta este o ipocrizie maximă. Oamenii de la BNR , cei care ne citesc din cărțile de economie, au salarii lunare de zeci de mii de lei, printre cele mai ridicate din România.

În timp ce pensionarii supraviețuiesc cu aproape 1.000 de lei pe lună, în timp ce 1 milion de români au salarii mai mici de 2.500 de lei, directorii de la BNR câștigă și de 30 de ori mai mult.

În aceste condiții ar fi de bun simți ca aceștia să închidă gura, să vorbească mai puțin.

O să vă spună cât de importantă este poziția lor, că fără ei nu se poate. Total fals, fiecare pion de acolo a fost adus de un partid politic, majoritatea nu au nici o calitate deosebită decât aceea că au lins clanța care trebuie. Funcția unui demnitar nu arată în România și calitățile acestuia sau calificările. Să nu uităm că premierul României, Marcel Ciolacu, nu are dovada că a luat BAC-ul dar el a ocupat tot felul de funcții unde aveai nevoie de studii superioare pe bune.

Orice om din statul român, inclusiv de la BNR, care oferă lecții românilor ar trebui să se uite mai întâi la el. Majoritatea nu merită nici 10% din veniturile pe care le primesc lunar, majoritatea abia au învățat la locul de muncă să lege două cuvinte și sunt niște paraziți care sug resursele popului român.

Înainte de a critica pe români că sunt leneși să ne explice ei ce fac în fiecare zi de banii pe care îi primesc, căci dacă ar lipsi de la muncă pentru majoritatea tot aia ar fi sau chiar mai bine deoarece există o birocrație a statului care face totul să se miște și cu ei și fără de ei. În cimitirile din România este plin oameni care erau de neînlocuit și lumea a mers de obicei mai bine fără ei.

Așa că BNR să nu mai ofere lecții românilor ci să le aplice. Înainte să le explice românilor cu salarii de 2.500 de lei că consumă mai mult decât produs să ne spună de ce au românii salariile mici, de ce fug investitorii care o tehnologie de România, de ce hoția a devenit lege în instituțiile de stat. Înainte să le spună românilor să muncească mai mult să explice de ce nu muncesc ei, de ce nu și-au făcut treaba și prețurile au luat-o razna în România, căci de prețuri trebuia să se ocupe BNR împreună cu aceste guverne falimentare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button