Actualitate

Cu ocazia celor 146 de ani de la înființarea PNL, Florin Cîțu nu vede altă soluție pentru România decât guvernul de dreapta

Florin Cîțu, premierul României, susține că singura soluție pentru România este un guvern de dreapta și că doar liberalismul salveaza această țară. El afirma ca in 2019, „PNL a scapat tara de PSD si si-a asumat guvernarea intr-o perioada foarte dificila”.

„Acum, guvernul pe care îl conduc își asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creștere economică. Nu există alta soluție, doar liberalismul. La multi ani, PNL!”, spune Florin Cîțu.

„La Mulți Ani, PNL! Aniversăm 146 de file din istoria României scrise de PNL. Fiecare dintre noi vine din istorie, vrem nu vrem, suntem produsul istoriei. Tradiția unui partid îi dă acestuia autoritate și experiență în a discerne ce e bine și ce este rău în a guverna și a face politică. Marile evenimente și personalități ale istoriei nu ne exonerează de rolul pe care trebuie să ni-l asumăm AZI și nici de cultivarea pasiunii, la fel de intensă ca a înaintașilor, de a dezvolta România”, a spus Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Back to top button