Actualitate

Cu ce se laudă Administrația Fritz – A spălat peste 40 de străzi importante din Timișoara într-o singură zi

Administratia Fritz anunta cu surle si trambite ca a inceput curatenia in oras. Primaria transmite ca nu mai putin de 41 de strazi mari au fost spalate, doar miercuri, la Timisoara, iar operatiunile vor continua, cu unele mai mici.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, in teren sunt mai multe utilaje mecanizate, dar si muncitori care indeparteaza mizeria de langa borduri cu lopata.

Strazile care sunt spalate pe parcursul zilei de astazi (n.r. – miercuri) sunt: Martirilor, Dr. Iosif Bulbuca, Cl. Buziasului (Stan Vidrighin), Bd. Sudului, Bd. Liviu Rebreanu, Calea Sagului, Bd. 16 Decembrie 1989, Bd. Vasile Parvan, Str. Cluj, Str. Aries, F.C. Ripensia, Martir Surorile Caceu, Bd. Mihai Viteazul, Bd. General I.Dragalina, Spl. Tudor Vladimirescu, Bd. Michelangelo, Str. 20 Decembrie, I.C.Bratianu, Gh. Dima, Paris, Oituz, Bd. Regele Ferdinand I, Bd. Republicii, Str. Sf. Ioan, Hector, Bd. Take Ionescu, Str. Popa Sapca, Bd. Antenei, Calea Sever Bocu, Str. Divizia 9 Cavalerie, Aristide Demetriade, Gh. Adam, Amurgului, Calea Aradului, Al. I. Cuza, Str. Gh. Lazar, Calea Circumvalatiunii, Torontalului, Str. Miresei si Martin Luther„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

In a doua etapa de curatenie, autoritatile spun ca se va interveni pe strazile mai mici, iar pentru asta soferii vor trebui sa nu parcheze pe anumite tronsoane, pentru a se putea face curatenie.

Teoretic, angajatii Brantner si politistii locali ar trebui sa anunte, in prealabil, intervalele orare in care se va face curatarea si spalarea drumurilor. De asemenea, restrictiile de parcare urmeaza sa fie anuntate pe site-ul primariei.

Back to top button