Distribuți acest articol

Gazetarul Ciprian Tudor Popescu(CTP) îl critică în termeni duri pe Președintele României, Klaus Iohannis, pe care îl găsește direct responsabil pentru situația dezastruasă din țară.

Cristian Tudor Popescu: „Ne spune domnul președinte Iohannis că «statul a eșuat în misiunea sa de a proteja cetățenii». Mai întâi, nu e corect: statul n-a eșuat. Statul român este un stat eșuat de când a fost înființat, din secolul 19. Nu a reușit niciodată, în nicio structură guvernamentală, să garanteze siguranța, protecția simplului cetățean care nu are relații speciale”.

Gazetarul continuă: „Și ne spune domnul Iohannis că «statul a eșuat». Ești președintele acestei țări de 8 ani (corect: de 7 ani – n. red.). Ești șeful statului, așa se numește. Și tu spui că «statul a eșuat»? Despre tine nu spui nimic? Eu n-aș fi putut să fiu președintele României de 8 ani (7 ani – n. red.) și să spun, în timp ce oamenii mor: «statul a eșuat». Eu, șeful statului. În loc să spun: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat». El n-are treabă cu statul”.


Distribuți acest articol