Distribuți acest articol

Gazetarul Cristian Tudor Popescu afirmă că PSD vine la guvernare după mirosul banilor și va sta atât timp cât îi convine, până când PNL se va eroda suficient în sondaje pentru ca social-democrații să-și asigure o victorie covârșitoare la următoarele alegeri. 

PSD, atras de mirosul banilor – că de-aia vine PSD acum la guvernare – îi e târșă să aștepte până în 2024. Până în 2024, se pot rășlui bani mulți și sunt mulți în clipa de față, de aceea vine PSD acum la guvernare, altfel nici nu stătea de vorbă cu PNL, n-avea niciun interes. Îi lăsa să se erodeze în continuare și aștepta alegerile anticipate.

Dacă negocierile sunt conduse de Cîțu în continuare, care vrea să le conducă – ați văzut cu cât alean în glas, a fost o coadă de declarație astăzi: „Acum este altcineva la conducerea negocierilor…” și era o durere în sufletul lui, acolo, o melancolie , e altcineva la conducerea negocierilor, dar asta nu-l împiedică la partid, acolo, în continuare să sară de trei coți cu pretențiile lui imbecile de negociere de pe poziții de forță; dacă domnul Ciucă – așa cum a spus dl. Cîțu, dar firește că nu face asta – ar fi lăsat să negocieze, să-și negocieze guvernul, mai ales că așa e și logic acum, s-a trecut de faza acordului politic, cum ne spunea…


Distribuți acest articol