Actualitate

Cristi Danileț: Promit să nu mai public filmuleţe pe Tiktok dacă ajung judecător CCR. Lupt pentru independenţa justiţiei

Judecătorul Cristi Dănileţ, susținut de USR și de Iniţiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE) pentru postul de judecător CCR, a declarat că funcția i se potrivește și promite să nu mai publice filmuleţe pe Tiktok dacă ajunge judecător constituțional.

”Este prima dată când societatea civilă avansează un nume, pentru mine este extrem de onorabil, este o demnitate la care am aspirat de ceva vreme, mi s-ar potrivi profilului. Sunt un luptător pentru independenţa justiţiei şi păstrarea valorilor democratice de mulţi ani”, a spus Dănileţ.

Despre faptul că a fost suspendat din magistratură, el a  răspuns: ”Până când decizia e definitivă, mă bucur de prezumţia de nevinovăţie. Sunt convins 99 de procente că voi avea câştig de cauză la Înalta Curte. Dacă asta e problema, că Danileţ publică filmuleţe pe Tiktok, prin care arată că are viaţă privată şi face treabă acasă, promit ca judecător CCR că nu voi mai publica filmuleţe pe Tiktok”, mai spune Cristi Dănileț.

Back to top button