Actualitate

Cozi la Amanet. Românii cedează ce au strâns într-o viață ca să plătească facturile

Cozi la Amanet. Românii cedează ce au strâns într-o viață pentru pentru ca să își plătească facturile.

Românii au rămas fără bani, așa că își amanetează ce mai au prin casă. Nu este vorba despre mersul cu mașina, despre vacanțele exotice așa cum fac politicienii din parlament, este nevoie de bani pentru medicamente, întreținere, apă și energie.

De gaz sau benzină nici nu mai are rost să vorbim.

1 comentariu

 1. Tot ce s-a scris este adevăr 100%.!!! Cum poți sa mărești pensiile romsnilor dacă nenorociții ăștia care au fost la guvernare in ultimii 20 de ani au vândut totul in numele PRIVATIZĂRII , care este un concept GLOBALIST care sa mascheze furtul de orice fel.!!!
  CEEA CE SCRIETI IN FIECARE ZI VOI CEI DE LA AUR TREBUIE LIPIT PE TOATE GARDURILE DIN MEDIUL RURAL ȘI PANA IN MARELE ORAȘE.
  OAMENII SUNT TOTAL DEZINFORMAȚI ȘI HABAR NU AU CÂTE ZECI ȘI ZECI DE MILIARDE DE EURO AU FURAT CRIMINALII ĂȘTIA INDIFERENT CA ERAU DE LA PSD SAU DE LA PNL, doua partide ANTIROMÂNEȘTI CARE NE ADUC ASTĂZI IN PRAGUL DISPERĂRII!!!
  DACĂ REUȘIȚI SA CONVINGEȚI ROMANII LA ALEGERILE DIN 2024 VOI CEI DE LA ALIANȚĂ PENTRU UNIREA ROMANILOR ( AUR) puteți câștiga lejer cu cel puțin 50/55% din voturi și sa-i Trimiteți la plimbare pe cei de la PSD ȘI PNL, doua partide care au demonstrat ca nu au făcut nimic sau aproape nimic pentru ROMÂNIA.!
  NE DORIM PREȘEDINTE ROMAN 100%, sed SRI ROMAN 100% și afara cu cei din UDMR CARE ACȚIONEAZĂ ÎMPOTRIVA INTERESELOR NAȚIONALE ALE ROMÂNIEI.!
  FĂRĂ A CONSTRUI CEVA DURABIL NU POȚI SA CREȘTI NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR CA SA SE BUCURE ȘI EI DE UN TRAI DECENT.!
  Ca o comparație AUSTRIA “ cumpara “ de fapt primește de mică o INDISTRIE de petrol și gaze și OMV CARA IN AUSTRIA miliarde de euro in 18 ani și ROMANII IAU PRAFUL DE PE TOVA.!
  AUSTRIA ARE PEZTE 540 miliarde de euro PRODUSUL INTERN BRUT ( PIB) la o populație de nici 10
  Milioane de locuitori și ROMÂNIA ARE 280miliarde de euro(!!!!) la o populație de 20 milioane de locuitori
  Faceți comparația dragi romani și trageți CONVLUZIA ce politicieni ticăloși are ROMÂNIA!!!!
  DUMNEZEU VA DA LA FIECARE DUPĂ CÂT MERITA!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button