Actualitate

CONTROALE LA AEROPORTURI: TAXIURILE, VERIFICATE DE POLIȚIȘTI

04 Septembrie 2020Sursa: IGPR

Ieri, 3 septembrie, Direcția de Poliție Transporturi a organizat  o acţiunie de control, privind legalitatea desfășurării transportului rutier în regim „TAXI” și „în regim de închiriere” în zona aeroporturilor civile din România.

Au fost verificate 249 de autovehicule, au fost legitimate 306 de persoane, fiind aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 28.000 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare, 67 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice și 11 la alte acte normative.

Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Totodată, a fost reținut un permis de conducere.

La activitățile de control au participat, alături de poliţişti de la transporturi, și jandarmi și specialiști din cadrul Registrului Auto Român.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button