Condiții mai bune de studii pentru elevii unui liceu din Ștefan Vodă, grație ajutorului SUA ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Elevii liceului din satul Feștelița, Ștefan Vodă, se vor bucura din toamnă de o nouă sală de sport, după ce primăria a beneficiat de investițiile USAID Moldova, prin intermediul Programului Comunitatea Mea, și a renovat sălile de sport și de festivități ale instituției de învățământ.

„Se spune că sala de sport nu a mai fost reparată de mai bine de 50 de ani. Astăzi, grație suportului financiar acordat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, USAID Moldova și a contribuției locale, sala de sport a fost renovată capital, iar podeaua a fost acoperită cu o pardoseală sportivă, rezistentă, care absoarbe impactul greutăților și oferă confort și siguranță elevilor. Mai mult, sala dispune vestiare noi și grupuri sanitare cu dușuri moderne și săli de WC, care nu ai existat în sala de sport, pana la demararea proiectului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a paginii „Programul Comunitatea Mea”.

Lucrările capitale au fost realizate prin intermediul parteneriatului cu Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX, și va permite celor peste 250 de copii din Feștelița și comunitățile învecinate să beneficieze de facilități școlare moderne, sigure și confortabile.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol