Actualitate

Comisar-șef destituit: „Poliția este un sistem putregăit și corupt, iar sutele de împuterniciri creează haos și ilegalitate”

Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie și i s-a tăiat din salariu pentru că a vorbit în public despre mafia din Poliție. Asta este poliția lui Lucian Bode, politizarea a ajuns la cote maxime prin sutele de împuterniciri și desemnări la șefia instituțiilor abilitate cu paza și protecția cetățenilor.

„Au intentat impotriva mea atat procese civile cat si actiuni disciplinare. In mod ridicol s-a stabilit ca 261 de dosare inregistrate la Sectia 10 au fost gasite pe pardoseala si lasate practic in nelucrarre. Practic cercetarea disciplinara a stabilit ca era sarcina mea ca dupa 17 ani de cand ele zac intr-un birou eu ar fi trebuit sa fac ceva in privinta lor. (I-am deranjat) pe toti. In perioada asta am făcut foarte multe acuzații publice cu privire la foarte mulți din conducerea Poliției: șeful Poliției Sectorului 3, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet. Eu doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt, la acest moment destituit. Și cu siguranță urmează destituirea din Poliție. Poliția este un sistem putregait și corupt. Ar trebui văzute sutele de împuterniciri și desemnări care în momentul asta nu fac decât să producă haos și ilegalitate.” a spus Cristian Ghica

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button