Distribuți acest articol

Colonelul Florin Șinca susține că democrația în România a devenit un lux, iar din acest motiv anunță că participă la mega protestul din 2 octombrie din Piața Universității.

”Dacă STS e toporul prin care se instituie autoritarismul sistemului și controlul electronic și se manevrează alegerile, principalele servicii de informații ale țării (SRI și SIE) nu mai lucrează pentru noi. Doar dacă trageți linie sub ce s-a furat în țara asta și e musai să vă întrebați: unde au fost dulăii de pază? Au pactizat cu dușmanul, s-au transformat în javre. Condus de ani buni de un general servil, care s-a pus total în slujba stăpânului, SPP, care ar trebui să se ocupe doar de demnitari, e asmuțit de megalomanul de la Cotroceni pe opozanții politici, pe modelul brevetat de comuniști: ,,tovule, tot îți găsim noi ceva compromițător în biografie.

Nebunii au ajuns la butoane, s-au cocoțat la puterea discreționară, înconjurați fiind de un aparat represiv pe cât de incompetent, pe atât de obedient. . Nebunii au pus mâna pe cârmă, Titanicul se scufundă, iar orchestra cântă!

Ajunge!

Atributele esențiale ale democrației au ajuns vorbe, simplă teorie în facultate. Asistăm azi la fracturi de logică și la paradoxuri mari, iar masterplanul distrugerii țării tocmai ce se pune în aplicare.

Uitați-vă cum ne sunt batjocorite drepturile și aproape nimeni nu se sesizează. Pluripartidismul a ajuns ca vai de lume, de vreme ce toate partidele (cu excepția AUR) au votat pentru reînvierea nazismului și a comunismului și introducerea certificatului verde, culmea, invocând libertatea.

Așa cum aveam atunci cartele de alimente, acum avem cartele de libertate. Este o mare tentație a regimurilor autoritare.

Până și în Imnul grăiește ,,Deșteaptă-te, române!”

E vremea să oblojim biata democrație. E vremea să nu mai avem libertatea pe cartelă.

Ne vedem pe 2 octombrie la Piața Universității”, a scris Florin Șinca.


Distribuți acest articol