Distribuți acest articol

UDMR pare să nu fie de acord cu desființarea Secției Speciale, spun sursele din interioul partidul USR-PLUS. Așadar, diderul deputaților UDMR, Csoma Botond, îl acuză pe ministrul Justiției, Stelian Ion, dar și pe liderul USR, Dan Barna, că alunecă spre ”stalinism” și acuză pe oricine nu este de acord cu ei.

”Până acum de multe ori am avut impresia că ministrul Justiției este un iacobin, dar acum, încet dar sigur alunecă spre stalinism. Oricine are altă opinie decât dânsul este acuzat de așa numitul deviaționism. Oricine acționează împotriva intereselor României, dacă nu este de acord cu Stelian Ion.

Pe lângă politicieni, au devenit ținte ale ministrului Justiției și acei magistrați care nu îi susțin opiniile și, practic, sunt acuzați că nu-și doresc să continue lupta împotriva corupției.

Îmi pare rău că ministrul a luat-o pe acest drum! Dorim ca lupta împotriva corupției să continue, nu dorim ca gravele nereguli să se repete, să se repete abuzurile. Este absolut falsă ideea promovată de Stelian Ion, este un joc stalinist în care văd că a intrat și Dan Barna. Nu contestă nimeni că există corupție în rândul magistraților, dar nu acolo este marea corupție.” a spus Csoma Botond.


Distribuți acest articol