Distribuți acest articol

După ce coaliția s-a destrămat în Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand este edil, vine rândul Sectorului 2 să piardă susținerea coaliției. Partidul USR pare că luptă pentru ceva, dar pentru cetățeni sigur nu, având în vedere că a reușit să strice “prietenia” în cele două sectoare din București.

Mihaiu acuză că partenerii de Coaliție se împotrivesc reorganizării pregătite de USR-PLUS și că nu vor vota respectivul proiect.

„Încrederea se câştigă greu şi se pierde uşor. PNL a ieșit la miez de noapte cu un comunicat de presă care critică și anunță că nu va vota proiectul de reorganizare asupra căruia agreasem.
Se împotrivesc unei reorganizări de care știau de luni bune, la care au contribuit și pe care își dăduseră acceptul încă din luna mai. Nu mai târziu de acum o săptămână, în şedinţa de coaliţie, PNL dădea asigurări că votează proiectul de reorganizare.
E regretabil că degringolada din bucătăria internă PNL se revarsă acum peste activitatea administrației locale.
E regretabil că PNL a decis să comunice cu partenerii din coaliţie prin intermediul presei. Pe un proiect care, repet, este discutat şi agreat din luna mai şi reconfirmat săptămâna trecută.
La această reorganizare nu voi renunța. Structura anchilozată a Primăriei Sectorului 2 are nevoie de o revigorare. Nu se poate să păstrezi aceleași fluxuri de lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Asta e definiția nebuniei. O nebunie pe care PNL o validează acum pentru jocurile lor politice.
Când partenerii nu au două vorbe laolaltă și își schimbă din mers poziția pe teme importante, încrederea suferă.
Aveam așteptări mai mari de la PNL, sper să-şi revină repede”, susține Radu Mihaiu pe Facebook.


Distribuți acest articol