Distribuți acest articol

Adrian Moraru, consilier general din partea PNL la Primăria Capitalei, a lansat un atac dur la Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care la 6 luni de la mandat, încă nu este în stare să rezolve un conflict cu firma de salubrizare. Nu primarul suferă din cauza acestui scandal, ci oamenii din sector.

Cunosc oameni care la criza trecută, disperati ca nu li se ridicase de 10 zile gunoiul, plecau de acasa din sectorul 1 cu sacul de gunoi in masina si il aduceau la locul de munca din sectorul 2, 3 sau localități din Ilfov.

Știe cineva daca in echipa de zgomote a primăriței exista cineva care intelege salubritate? Chiar si acum la 6 luni de la intrarea in mandat, nu cred ca reușesc sa inteleaga ce complex e acest domeniu. Provoc pe orice salvator doreste de acolo la un dialog public ca sa vedeti cat de incompleta e înțelegerea lor in ceea ce inseamna salubristi, OTR, sortare, colectare separată, reciclare, depozit la groapa, pay as you throw, colectare in locuințe pe verticala, orar de colectare, garanții, gunoi stradal, maturare, spălare străzi, recipiente de colectare, colectare DEE, colectare obiecte voluminoase si mobila uzata, colectare, transport si depozitare zapada.

Nu apar in niciun fel Romprest, dar ideea asta ca doamna e revoluționara si Romprest niste corupți nu intereseaza pe nimeni. Oamenii vor sa li se ridice gunoiul. Nu sa traim cu scandal. Scandalul nu ridica gunoiul din strada.”, afirmă Moraru.


Distribuți acest articol