Actualitate

Clotilde Armand susține că doar ea are soluții. Între timp șobolanii au ros cablurile unor semafoare și au blocat o intersecție din Capitală

Șoarecii au ros cablurile semafoarelor din intersecția Bulevardului Unirii cu strada Nerva Traian din București. Reprezentanții Companiei Municipale Managementul Traficului București anunță că defecțiunea semafoarelor de pe Bulevardul Unirii a fost provocată de rozătoare.

Problema deșeurilor neridicate din Sectorului 1 parcă nu are sfârșit, iar Clotilde Armand pare că nu vrea să rezolve acest conflict în instanță, ci pe Facebook. Romprest nu vrea să ridice gunoiul pentru neplata unor facturi conform contractului încheiat cu vechea administrație.

„Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. Echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării”, au anunțat reprezentanții companiei municipale.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button