Actualitate

Clotilde Armand se luptă cu PNL, dar lovește în copiii cu sindromul Down: „Votati ca mine sau dacă nu suferă cetățenii”

Primarul USR-PLUS s-a supărat că o rectificare a bugetului a fost respinsă de consilierii PNL și a decis să scoată de pe ordinea de zi proiectul primului Centru pentru copiii cu sindrom Down din România. Centrul are toate avizele luate, autorizația luată, îi expiră dacă primarul nu se mișcă! Se repetă scenariul școlilor și spitalelor.

Primarul a adăugat proiectul pe ordinea suplimentara cu o ora inainte de sedinta si apoi in sedinta, in momentul in care am declarat ca noi, PNL, ne abtinem la un proiect de rectificare grabit si prost facut, care nu respecta hotararile consiliului anterioare, a scos proiectul celor de la Parohia Mavrogheni de pe ordinea de zi si a inchis sedinta.

Asa se face un parteneriat, cu santaje: votati ca mine sau daca nu sufera cetatenii. Simplu si pervers, nu?

Tot ce pot face este sa imi cer scuze eu cetatenilor si parohiei si preotului paroh pentru inabilitatea acestei administratii de a ajuta sectorul.

Proiectul a intrat, într-un final, vineri pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Consiliu, dar a fost retras ulterior de primarul Sectorului 1, ca pedeapsă pentru consilierii PNL pentru că nu a trecut rectificarea bugetară. Proiect în care, apropo, nu se regăseau nici sumele necesare burselor pe semestrul II, nici bugetul total pentru proiectul „grădiniță de vacanță”.

Ca urmare, astăzi am depus proiectul pentru construirea de către Biserica Mavrogheni a unui Centru de recuperare a copiilor cu Sindrom Down și autism, în care am prevăzut un sprijin financiar pentru 3 ani, până la finalizarea proiectului, nu doar pentru anul în curs așa cum era în cel inițial.

Așteptăm să fie introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de consiliu, fără să mai existe astfel posibilitatea să fie retras de către inițiator.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button