Actualitate

Clotilde Armand s-a dezlănțuit pe tema gunoiului: „Nimeni nu are soluții în afară de mine!”

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a avut o ieșire nervoasă pe tema deșeurilor din sector. La ședința de consiliu, Clotilde Armand a aruncat în stânga și dreapta cu acuze pe această temă.

Primarul Sectorului 1 a avut un schimb de replici cu unul dintre consilieri.

Avocat Romprest: Ne jigniți permanent. A spune că cineva face un şantaj înseamnă că săvârşeşte o faptă penală. Ştiţi ce înseamnă definiția şantajului, conform Codului penal?

Clotilde Armand: Exact asta faceţi!

Consilier: Ce înseamnă, doamnă primar, şantaj? La ultimele trei consilii, aţi stat doar zece minte, în rest aţi lipsit de la şedinţe. Acum faceţi la fel. Am senzaţia că nu puteţi să ne ascultaţi de nicio culoare. Doar noi trebuie să vă ascultăm pe dumneavoastră.

Clotilde Armand: Domnule consilier, nu am lipsit.

Clotilde Armand s-a ridicat de la masa de consiliu și a părăsit sala.

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat, săptămâna trecută, că nu își dă acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1, așa cum a cerut Clotilde Armand.

Nimeni din această sală, în afară de mine, nu a venit cu soluţii legale şi urgente pentru ridicarea gunoiului. Dimpotrivă! Aţi demonstrat, în toate şedinţele de Consiliu Local că, atunci când vine vorba despre respectiva companie, sunteţi cei mai aprigi avocați Romprest. Din cauza dumneavoastră, stimaţi colegi liberali, am ajuns aici. Din cauza dumneavoastră şi a contractului semnat de dumneavoastră vedem, acum, gunoiul pe străzi. Acest contract este semnat între Consiliul local şi compania Romprest. Nu este semnat de  primar. Voi propune, în viitoarea şedinţă de Consiliu Local al Sectorului 1, rezilierea contractului Romprest”, a spus Clotilde Armand, ședința de consiliu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button