Actualitate

Clotilde Armand, prinsă cu minciuna pentru a doua oară: „Garda de Mediu a amendat Primăria Sectorului 1, edilul afirmă că este fake-news”

Clotilde Armand ne-a obișnuit deja cu acest tip de politică. Una spune la televizor, sau în cazul ei pe Facebook, și alta face în realitate. După ce a fost prinsă cu minciuna că a fost agresată în trafic, la semafor, de un bărbat violent, Clotilde Armand a fost prinsă din nou cu minciuna. Garda de Mediu confirmă că Primăria Sectorului 1 a fost amendată cu 160.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului.

Primarul Clotilde Armand susținea, sus și tare, că este un fake-news, iar primăria nu a primit amendă pentrul scandalul gunoaielor.

<<Două primării de sector au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului: „Autoritățile administrației publice locale au următoarele atribuții și răspunderi: f) asigură, prin serviciile publice și operatorii economici responsabili, luarea măsurilor de salubrizare a localităților, de întreținere și gospodărire a spațiilor verzi, a piețelor și a parcurilor publice”>>, precizează Garda de Mediu.

Back to top button