Actualitate

Clotilde Armand confirmă: Penalii lor sunt mai buni, aproape nevinovați

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, ne transmite, din concediu, că Florin Cîțu este un penal nevinovat. Este stare de alertă în Sectorul 1, asta după ce Clotilde Armand a căutat vrut această soluție pentru a „rezolva” scandalul gunoaielor. Starea de alertă a fost activată, dar gunoaiele au rămas, iar primarul Sectorului 1 a reușit să aibă la activ, nu una, nici două, ci trei firme de salubrizare. Așadar, cetățenii plătesc trei firme de salubrizare pentru aroganța primarului.

„Fără penali în funcții publice” era sloganul din campanie al partidului USR-PLUS, dar se pare că acest lucru nu se aplică pentru toată lumea, ci selectiv. Premierul Florin Cîțu a confirmat că a făcut pușcărie în SUA pentru conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor, având un cazier pătat permanent pentru această faptă.

„După ce a solicitat preşedintelui României ’’să intervină pentru că este în pericol democrația’’ sau ’’să facă şedinţă de CSAT’’, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. președinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat și a făcut două zile de închisoare în SUA din cauză asta în urmă cu 20 de ani. Vă dați seama ce atentat?!scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button