Actualitate

Clotilde Armand a fost prinsă cu minciuna. Romprest confirmă că au fost reduse numărul de servicii de salubritate, nu prețul acestora

Clotilde Armand a anunțat cu mare fast că a luptat pentru români cu firma de salubritate. Romprest ar fi fost de acord să reducă la jumătate prețul serviciilor de salubritate. Numai că, Romprest a venit în spațiul public și a confirmat că Clotilde Armand dezinformează. Prețul nu a fost schimbat, ci numărul de servicii de salubritate, iar de aici Primăria Sectorului 1 va plăti mai puțin.

După ce a anunțat, în mod fals, că a reușit să reducă prețul serviciilor furnizate de Romprest, Clotilde Armand își reia atacurile la operatorul de salubritate. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat astăzi, pe Facebook, că a câștigat lupta cu operatorul de salubritate Romprest și „Consiliul ostil”. Concret, Armand susține că Romprest a fost de acord să „asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului, la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”.

Numai că, Armand este contrazisă chiar de Romprest și de PNL Sector 1. Directorul adjunct al Romprest, Bogdan Adimi, a dezvăluit că reducerea de preț vine din reducerea de prestații.

„ Romprest va presta serviciile de curățenie stradală pentru Sectorul 1 la 12,5 milioane de lei pe lună, adică aproape jumătate decât ceruse inițial. Directorul adjunct al Romprest, Bogdan Adimi, a precizat însă pentru SpotMedia.ro, că reducerea de preț vine din reducerea de prestatii. Practic, tarifele contestate de Clotilde Armand de când a venit în funcție, ramân aceleași.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button