Claudiu Târziu, în sprijinul Patriarhiei Române. Identitatea religioasă a românilor de pretitutindeni este o prioritate – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

Claudiu Târziu a transmis pe Facebook un mesaj de felicitare pentru președintele Maia Sandu. Copreședintele AUR a felicitat-o pe Maia Sandu pentru câștigarea alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova. Preseșdintele Republicii Moldova are acum la dispoziție și guvernul pentru a pune în aplicare reformele mult așteptate. Partidul AUR continuă să lupte pentru idealul mult visat de românii de pe ambele maluri ale Prutului.

“E oficial: președintele Maia Sandu are majoritatea parlamentară pe care și-a dorit-o. Felicitări! De acum nu va mai avea nici o scuză dacă nu va face ce trebuie pentru Republica Moldova. Sperăm să nu dezamăgească.

Vestea proastă este că opoziția este alcătuită numai din comuniști și bandiți. Vestea și mai proastă este că unioniștii nu au acces în Parlament. Cauzele profunde ale acestei situații vor fi relevate de o analiză serioasă, la rece. Iar concluziile acestei analize ne vor indica și cum trebuie să lucrăm asupra cauzelor, pentru a ne atinge idealul: reunificarea Basarabiei cu România. Căci lupta noastră, a AUR, pentru acest ideal continuă. Deocamdată am reușit să repunem Basarabia pe harta intereselor românești. Nu e puțin lucru, în condițiile date. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Claudiu Târziu pe Facebook.


Distribuți acest articol