Actualitate

Claudiu Târziu(AUR): nu vom face alianțe cu PNL, PSD sau PMP

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a declarat că partidul său nu va face niciodată alianță cu PSD, PNL sau PMP:

„”În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”

Vineri seara, timp de două ore și jumătate am răspuns la multe întrebări despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), inclusiv la unele dintre cele mai ticăloase acuzații. Am arătat de ce AUR este atît de înjurat încă de la apariția lui: pentru că e o mișcare de la firul ierbii și care crește în vigoare pe zi ce trece, pentru că este o autentică expresie politică a poporului român, iar Sistemul reacționează.
Cine vrea să se informeze asupra Alianței pentru Unirea Românilor și a liderilor ei are la îndemînă surse deschise cît poftește, precum și declarațiile noastre, pe care le pot verifica. Numai cei de rea credință, vînduții, trădătorii și proștii vor continua cu aceleași mizerii.
Nu, nu sîntem și nu vom fi aliați ai nici unui partid de sistem, nici PSD, nici PNL, nici PMP, niciunuia, ci împotriva tuturor acestora.
Nu, nu sîntem pro-ruși sau pro-putiniști, ci pentru Vest, dar pentru un Occident al valorilor, pentru un Occident sănătos care a și găsit antidotul la ”corectitudinea politică”, la neomarxismul care bîntuie lumea.
Nu, nu sîntem cu globaliștii – cei care vor să șteargă granițe, identități, diferențe, cei care vor să anuleze independențaa și suveranitatea popoarelor – ci, dimpotrivă, sîntem identitari, suveraniști, naționaliști, conservatori. Nu sîntem deci pentru Statele Unite ale Europei, ci pentru o Europă a Națiunilor.
Nu, nu sîntem favorizați, susținuți sau încurajați de serviciile secrete, dimpotrivă, sîntem monitorizați, boicotați, denigrați de către acestea.
Nu, nu sîntem adepți sau permisivi față de organizațiile oculte, dincontră, noi sîntem creștini și patrioți, deci pentru lumină, contra întunericului.
Urmăriți emisiunea, vă rog!”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button