Nu sunt din principiu anti-vaccin, dar vreau ca pentru eventualele efecte adverse să plătească toți cei vinovați – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

Claudiu Târziu – copreședinte AUR, a transmis un mesaj dur coaliției de guvernare cu privire la respingerea rușinoasă a împrumutului PNRR de către Uniunea Europeană. Guvernul USR plus Cîțu probează cu repetiție incompetență, iresponsabilitate, o crasă lipsă de expertiză și, înainte de orice, dovedește inexistența unei viziuni autentic românești în context european.

„Un asemenea eșec de proporții este inacceptabil. Îi cer președintelui Klaus Iohannis să își asume partea sa de vină pentru ceea ce pare a fi cea mai mare ratare a Guvernului său. Îmi pot pune întrebarea dacă nu cumva PNRR a fost deliberat transmis la Bruxelles în această formă jalnică, plin de erori flagrante, anume gîndite pentru a nu servi României și chiar a trăda interesul național”, m ai spune Claudiu Târziu.

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ar putea fi aprobat doar în septembrie, ceea ce va duce la întârzieri mari.


Distribuți acest articol