Distribuți acest articol

Ciudat rău de tot. Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă de la USR, se laudă cu absorția mare făcut din fondurile europene dar pe proiectele începute de către PSD.

Cătălin Drulă îi ia și îi face pe român proști, de parcă noi nu știm că acum se execută proiectele realizate și implimentate de fostele guvernări.

De ce nu ne spune ministrul de ce când Cristian Ghinea a fost ministrul fondurilor europene în mandatul lui Dacian Cioloș nu s-a absorbit nimic și au lăsat atunci România într-o mare gaură de investiții.

Practic Cătălin Drulă recunoșate că PSD s-a descurcat foarte bine și i-a lăsat pe masă proiecte fiabile și nu proiecte făcute de habarniști cum sunt colegii săi precum Cristian Ghinea.

O veste excelentă, la final de lună: execuție bugetară record pe fonduri europene. Este rodul șantierelor de infrastructură deschise în toată țara!Până pe 28 aprilie, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a reușit să absoarbă 1,384 miliarde de lei – prin proiecte finanțate din fonduri europene.Față de aceeași perioadă a anului trecut, este o creștere de aproape 14%, iar față de 2019 de 135%.Acești bani se văd concret în proiectarea și execuția drumurilor expres și a autostrăzilor (de exemplu: A0, Autostrada Sibiu – Pitești, drumul expres Craiova – Pitești, A7, A8, Autostrada Transilvania, Podul de la Brăila) și în modernizarea liniilor de cale ferată – spre exemplu, Brașov – Sighișoara – Simeria – Arad sau București – Giurgiu.


Distribuți acest articol