Actualitate

Ciucă trage cu dinții de propria pensie specială

Cum să fie eliminate pensiile speciale când știi că chiar tu ești unul dintre beneficiari? Generalul umflat de sistem are pensie specială și ea nu este deloc mică.

Aproximativ 50 de mii de euro încasează anual Nicolae Ciucă doar pensia specială. El pleacă lunar acasă cu aproximativ 15.000 de euro deși nimic nu îl califică pentru o așa mare sinecură. Banii vin din pensii speciale, din indemnizația de premier, din indemnizația de parlamentar și din multe altele.

Premierul „ăăăăă” , cea mai utilizată expresie a sa, nu dorește eliminarea pensiilor speciale. Nicolae Ciucă nu este un general prea deștept, dar pe timp de pace sistemul are nevoie de slugi bune , nu de generali deștepți.

Ei au notificat Uniunea Europeană că nu vor face acest lucru, fiind o obligație stabilită prin PNRR. Sigur că așa vom pierde și banii, dar decât să își piardă Ciuca, generalul de carton, pensia specială, mai bine pierd primarii banii pentru investiții.

În România sunt peste 200.000 de beneficiari ai pensiilor speciale. Anual țara pierde peste 2.5 miliarde de euro. Cu acești bani puteam să construim 500 kM de autostradă în fiecare an. Nu reușim acest lucru deoarece statul este un instrument al partidelor politice iar partidele sunt conduse de infractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button