Actualitate

Ciucă spune exact ce vor să audă românii: „În centrul întregii noastre activități se află cetățeanul”

Premierului Nicolae Ciucă a participat marți la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), unde a ținut să precizeze că toate activitățile guvernului sunt conturate în jurul cetățeanului.

O declarație frumoasă, dar fără niciun fel de susținere practică, iar românii nu se vor lăsa păcăliți de aceasta. Traiul în România a devenit din ce în ce mai greu, iar guvernanții se luptă mai mult în declarații pompoase decât în soluții reale.

„Pentru mine personal este foarte important să desfășurăm acest gen de activități, pentru că în urma dialogului pe care îl avem identificăm acele probleme și preluăm solicitările de la dvs, care pentru noi înseamnă practic reflecția așteptărilor cetățenilor și dacă am scris în programul de guvernare trebuie să o spunem în continuare: în centrul întregii noastre activități se află cetățeanul.

Ca atare, rolul și relevanța dvs sunt deosebit de importante și de aceea pun mare preț pe acest gen de activități. (…) Nici nu s-a terminat bine tot ceea ce au însemnat efectele pandemiei COVID-19 și a trebuit să continuăm cu problemele generate de creșterea prețurilor la energie și la gaze. Dumneavoastră împreună cu noi a trebuit să găsim soluțiile astfel încât cetățenii să sufere cât mai puțin”, a spus Nicolae Ciucă, la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România (AOR).

Back to top button