Distribuți acest articol

Nicolae Ciucă este numele generalului român care este propunerea PNL pentru funcția de premier al României. Generalul este un personaj controversat ce a beneficiat de mai multe ridicări în grad cel puțin dubioase.

Ieri Klaus Iohannis a primit o importantă delegație venită din SUA. Este greu să nu legi această vizită de numirea unui general în funcția de premier al României într-o perioadă în care clasa politică din România, adică mai ales PNL, USR și PSD, au făcut praf încrederea românilor în instituțiile statului român.

România se află pe un butoi de pulbere și nemulțumirea populației tinde să se transforme într-o revoltă populară. Românii mai au puțin și ies în stradă să îi fugărească pe cei vinovați.

Probabil Klaus Iohannis a trebuit să țină cont de acest aspect și să îl abandoneze pe Florin Cîțu, cel care l-a pus în penibila situația de a renunța la propriile vacanțe pentru a soluționa situația de criză politică.

Ciucă va aduna cel mai probabil voturile PNL dar și pe cele ale USR. Este foarte probabil ca și PSD să își ofere susținerea, mai ales dacă primarii PSD sunt prinși pe lista cu banii din noul PNRR.


Distribuți acest articol