Distribuți acest articol

Premierul României parcă ar reprezenta alte interese și nu pe ale României. Patronii ilegali de la Roșia Montană mai fac o încercare de a strica un patrimoniu național, să vedem dacă vor reuși. Ei fac acest lucru pentru bani și prin intermediul politicienilor ieftini de la BUCUREȘTI și care nu se mai satură de bani. Ei ajung la putere și au un singur interes: să distrugă România ca să facă ei avere și mai mare.

Florin Cîțu prin guvernul pe care îl conducere dorește să retragă dosarul Roșia Montană de la UNESCO, el vrea să distrugă frumusețile țării ca să facă unii care stau departe foarte mulți bani. Mafia internațională este puternică și dispune de mulți bani, ea dorește să sape un imens crater în mijlocul României de parcă am fi o țară bananieră din Africa.

Românii au ieșit din stradă că nu sunt de acord cu acest lucru și mai multe guverne au forțat acest act de trădare națională.

„Situaţia, în ansamblu, stă în felul următor: Roşia Montană a fost inclusă în patrimoniul imperiului Austro-Ungar în anul 1906. Încă de atunci s-a considerat că e ceva foarte valoros din punct de vedere patrimonial. Odată cu reactualizarea listei monumentelor istorice, după anii 1990, Roşia Montană a rămas acolo şi inclusiv la momentul la care s-a dat acel acord pentru minerit în zonă ea era inclusă în patrimoniul naţional românesc. Aşadar, când s-a semnat contractul, se ştia foarte bine că acolo e o zonă de interes patrimonial”, a spus ministrul culturii Bogdan Gheorghiu la TVR1.


Distribuți acest articol