Distribuți acest articol

Ați mai văzut așa ceva: un prim-ministru își critică propriul guvern de parcă nu el l-ar conduce ci alții. Tupeu de politician român, asta reprezintă afirmațiile făcute de premier.

Florin Cîțu spune că nu prea a văzut reformă prin guvernul pe care îl conducă și că multe ministere vor rămâne fără bani, asta deși s-a împrumutat ca un nebun, dar fără de folos:

“Nu am văzut foarte multă reformă. Se vorbeşte foarte mult despre reformă, dar până acum nu am văzut la instituţiile statului reduceri de cheltuieli şi, aşa cum am spus la începutul anului, acele companii de stat care nu arată că reduc cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la această rectificare. Trebuie să le arătăm românilor că nu putem merge mai departe cu aceeaşi risipă de bani cu care s-au obişnuit aceste companii pe vremea PSD-iştilor. Nu ne permitem să schimbăm doar directorul, dar să rămână restul la fel. Vreau performanţă, pentru că suntem acolo pentru români, iar aceştia sunt banii românilor”, a mai declarat premierul Florin Cîţu.


Distribuți acest articol