Distribuți acest articol

O declarație halucinantă a premierului Florin Cîțu. Doi muncitori care au suferit arsuri în urma incendiului de la Petromidia vor fi transferați în străinătate, pentru a avea parte de un tratament mai bun decât ar fi putut primi în România.

În plină campanie electorală pentru șefia PNL, premierul Cîțu a postat pe Facebook un mesaj uluitor: anunță că a intervenit personal pentru ca doi cetățeni să fie bine îngrijiți în sistemul medical din țara al cărei prim-ministru este, după care spune că a aranjat transferul în străinătate al celor două victime.

În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura.
Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament.“, afirmă Florin Cîțu.


Distribuți acest articol