Distribuți acest articol

Florin Cîțu este fie penibil și nimeni nu îi spune, fie o ia razna de tot. Acesta susține că alegerile din PNL sunt ca românii să trăiască mai bine, dar nu prea știm noi cum vine acest lucru din moment ce atât Florin Cîțu cât și Ludovic Orban sunt responsabili pentru catastrofa în care se află astăzi România, cu o situația economică dezastruoasă și cu creșteri de prețuri cum nu au mai existat de vreo 10 ani.

Adică PNL trebuie să aleagă dintre două rele, iar Florin Cîțu spune că se face acest lucru ca noi să o ducem mai bine. Românii ar duceo mai bine dacă cei doi s-ar retrage din politică și ar lăsa locul unor profesioniști.

“În această campanie avem tendinţa să uităm că noi suntem în politică pentru români. Da, alegem elitele PNL acum, elitele care se vor bate cu duşmanii noştri, cu socialiştii, dar, în acelaşi timp, noi intrăm în politică, facem aceste alegeri pentru a face viaţa mai bună românilor, tuturor românilor. Şi nu trebuie să uităm niciodată acest lucru. De aceea, este important ca aceste alegeri să fie o competiţie (…) curată şi transparentă, pentru că se uită la noi toţi românii. Noi suntem acum în centrul atenţiei, toţi ştiu că de noi depinde viitorul României. Toţi se uită la noi şi vor să vadă cum ne comportăm acum, dacă suntem de încredere, dacă prezentăm încredere şi ce vrem să facem cu România în perioada următoare”, a declarat Cîţu, sâmbătă, la conferinţa de alegeri interne din cadrul organizaţiei PNL Bihor.


Distribuți acest articol