Nu ați mai văzut așa ceva decât în România. După ce a închis zeci de mii de firme românești, după ce a distrus antreprenoriatul autohton, acum Florin Cîțu cere ajutorul celor care au mai rămas: să ne ajute în campania de vaccinare.

Chiar în ultimele două weekenduri zeci de mii de forțe de ordine au fost implicate în controale ample la mii de firme din România. Sigur că nu erau multinaționale ci firme românești, din cele care nu dau salariații afară când vin vremurile grele:

Comitetul are ca obiectiv stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19. În vederea îndeplinirii obiectivului prevăzut la alineatul (1), Comitetul are următoarele atribuţii: stabileşte domeniile de intervenţie şi coordonatorii acestora; stabileşte acţiunile prioritare şi măsurile specifice, la propunerea ministerelor de resort sau a instituţiilor publice competente; stabileşte calendarul de implementare; monitorizează şi evaluează îndeplinirea atribuţiilor“, se arată în decizia prim-ministrului.