Distribuți acest articol

Cîțu este de acord cu Ungaria și cu UDMR, respectiv consideră că este o idee bună ca județele să dispară și să apară regiunile. Tocmai așa Covasna, Harghita și Mureș ar putea forma o singură entitate administrativă pe care Ungaria să o conducă mai ușor prin intermediul UDMR.

Actuala formă de organizare provine de la înființarea statului român modern și s-a dovedit a fi una foarte bună. Modelul a fost implimentat de Cuza și face parte din identitatea noastră națională. Acum PNL-ul lui Cîțu dorește să trădeze pe români.

Visul separatist de generații este tot mai aproape de a deveni realitate prin guvenul trădării naționale condus de Florin Cîțu.

“Sunt mai mulţi lideri, primari, preşedinţi de consilii judeţene în Partidul Naţional Liberal care împărtăşesc această opinie, încă nu a fost ridicată la nivel de coaliţie, dar o vom ridica dacă este important. Mie mi se pare o idee interesantă. Din punctul meu de vedere, mi se pare o idee interesantă şi arată şi progres”, a precizat premierul într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.


Distribuți acest articol