luni le arată pisica, dar nu îi consultă deloc – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

Dacian Cioloș și USR sunt desprinși de realitate. Prețurile la energie electrică și la gaz metan au crescut de 4 ori. Soluția propusă de USR este de a se reduce sau elimina TVA-ul la aceste produse.

Spre exemplu dacă factura era anul trecut era de 1.000 de lei ea va veni acum de 4.000 de lei. Cioloș spune să reducem 4.000 de lei cu 19% și rezultă 3240 de lei. După cum vedeți prețul tot mare este.

Dar cele susținute reprezintă o bătaie de joc: dacă vei crește prețul de 4 ori și apoi îl reduci cu 19% tot vei rămâne cu o creștere de 3 ori mai mare.

Cioloș se bazează pe faptul că românii sunt proști, dar aici el se înșeală deoarece românii sunt doar răbdători și cu mult simț.

Ori românii au nevoie de prețuri corecte căci gazul și energia electrică le aparțin. Este ilogic ca pentru ceea ce tu ai în curte statul să te pună să plătești prețuri de 3 ori mai mari.

În curând ne vor lua și aerul, ne vor taxa pe ceea ce respirăm.

DACIAN Cioloș este unul din vinovații liberalizării prețurilor la energie. În mandatul său de premier s-au născut aceste legi nocive de a se trece de la o piață reglementată la o piață liberă controlată de șacalii din energie. USR face jocurile Franței și Germaniei, principalii exploatatori de la București, statele care vor o România slabă, o simplă colonie ce asigură doar forță ieftină de muncă.

Românii nu vor să plătească mai scump decât în Germania din moment ce au salarii mai mici și statul nu oferă condiții.

Nu mai vorbim despre faptul că USR a închis termocentrala Mintia cu PNL. Cele două partide au premeditat criza din energie pentru ca alții să câștige bani mulți.

Deci românii spun PAS propunerilor aduse de Dacian Cioloș, europarlamentar român care câștigă aproape 20.000 de euro lunar și are bani și de curent electric, și de gaz și de o masă scumpă zilnic la Paris.


Distribuți acest articol