Actualitate

Cioloș desființează USR: Echipa Barna a distrus partidul

Dacian Cioloş, fost preşedinte USR, a declarat că partidul pe care tocmai l-a părăsit ”este fărâmiţat de mult timp”. Cioloş afirmă că echipa Barna a distrus partidul.

”Partidul (USR – n.r), din păcate, e fărâmiţat de mult timp. Trebuie să o recunosc: chiar şi după fuziune, spiritul acesta de tabere şi tendinţa unei grupări din partid să controleze tot partidul a continuat”, a declarat Cioloş, la Euronews România.

Acesta afirmă că ”deciziile importante de reformare a partidului după fuziune au fost blocate de o majoritate, în Biroul Naţional”.

”Partidul, din punctul meu de vedere, s-a îndepărtat – prin felul în care a funcţionat – de la valorile, principiile pentru care eu, cel puţin, am intrat în politică. Important, de acum înainte, este să vorbim de viitor, fără ranchiună, fără supărare, fiecare face politică aşa cum crede de cuviinţă. Nu mi-am dorit şi nu îmi doresc puterea de dragul puterii. În noul partid, nu intenţionez să candidez pentru o funcţie conducere”, a mai precizat Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button