Actualitate

Cioloș are partid, deși nimeni nu este interesat să îl voteze

Cioloș are partid, deși nimeni nu este interesat să îl voteze. Dacian Cioloș și-a trădat colegii din USR, asta ducă ce venise din PLUS iar USR i-a oferit tot și el nu a oferit absolut nimic.

Cei cinci fondatori – Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa – precizează că urmează să înceapă dezbaterile pe documentele de funcţionare a partidului.

„Este o zi importantă pentru noi şi sperăm să fie una importantă pentru democraţia şi pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană şi dreaptă pentru toţi cetăţenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluţii şi pentru cei expuşi sărăciei care nu pot face faţă creşterii preţurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înţelege şi sprijină copiii şi tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viaţă activă şi demnă”, au declarat copreşedinţii REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button