Actualitate

Ciolacu susține că trebuie să ne obișnuim cu scumpirile: „Toată lumea plăteşte scumpirea energiei, din SUA până în Europa”

Marcel Ciolacu susține că Guvernul României nu poate susține o reducere a accizei la carburanți pentru populație. Liderul PSD susține că pentru transportatori s-a decis o reducere la acciză, în timp ce pentru populaţie au fost luate mai multe măsuri economice.

„Vă spun, tocmai ce s-a venit cu un pachet de sprijin pentru România destul de consistent, mai ales zona economică pentru prima oară a depăşit zona socială. S-a venit punctual pentru transportatori cu o reducere la acciză, ceva foarte clar – şi la distribuitori, şi la transportatorii pentru persoane”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că toată lumea, din SUA până în Europa, plăteşte scumpirea energiei.

”Astea sunt efectele scumpirilor la energie, costul este plătit de toată lumea, din SUA până în Europa, şi, mai nou, sunt efectele războiului din Ucraina cu adevărat cu o influenţă mai negativă asupra ţărilor care au graniţa cu Ucraina. Cazul României, ştiţi foarte bine că avem 650 de km de graniţă cu Ucraina şi suntem cei mai expuşi la astfel de fenomene”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button