Actualitate

Ciolacu s-a luat de mână cu Florin Cîțu: „De când am intrat la guvernare vedem cea mai mare creștere economică din Europa”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ținut să precizere, într-o emisiune televizată, că România are cea mai mare creștere economică din Europa. Florin Cîțu a avut o declarație trasă la indigo pe vremea când erea premier. Liderul PSD recunoaște că această creștere economică nu se vede în buzunarele românilor.

„Ştiţi foarte bine că de când am intrat la guvernare am venit cu un pachet social în ianuarie, acum s-a venit cu acest pachet, Sprijin pentru România, din care 60% a fost în direcţia economică, cum este şi corect, şi vedem creşterea economică cea mai mare din Europa.

Cu alte cuvinte, guvernul a luat deciziile cele mai bune în contextul actual. Că această creştere economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor este cu totul altceva şi nu pe toate palierele economice. Şi cu alte cuvinte, din nou guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile, această luptă, mai ales a celor cu venituri mici şi clasa medie, această luptă cu creşterea preţurilor’, a spus Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button